Täyte
200 g tummaa suklaata
200 g Philadelphia-juustoa
1 ja 2/3 dl sokeria
1tl vanilliinisokeria
2 kananmunaa
2 ja ½ dl kuohukermaa
4 liivate-lehteä, mehutilkka

1. Murenna keksit. Lisää sulatettu voi. Levitä irtopohjaiseen kakkuvuokaan pohjan suuruinen leivinpaperi. Painele keksi-voi seos kakkuvuokaan.
2. Sulata suklaa.
3. Sekoita juusto ja 1 dl sokeria. Lisää vanilliinisokeri.
4. Erota kananmunasta keltuaiset. Lisää ne juustoseokseen.Sekoita joukkoon suklaa.
5. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Lisää loput sokerista ja lisää seos juustosuklaamassaan. Vatkaa kerma ja lisää seokseen. Lisää liivatteet varovasti sekoittaen.
6. Kaada seos keksiseoksen päälle ja pidä yön yli pakastimessa.
7. Ota kakku väh. ½ h ennen tarjoilua sulamaan. (Mielellään hieman aiemminkin).